SharePoint 2019 er landet! - Coshare ApS

SharePoint 2019 er landet!

Siden 1999 har SharePoint hørt til blandt danskernes favorit-portaler til samarbejde og vidensdeling, og for os, som har fulgt udviklingen siden første version må man sige, at man med den syvende version af SharePoint – SharePoint 2019 – er kommet en del videre fra de første versioner.

SharePoint 2019 indeholder blandt andet følgende:

  • Modern Experience – SharePoint 2019 har det nye moderne UI, som vi kender det fra SharePoint Online, til lister og biblioteker, og man har kigget på, hvordan man gør det lettere for brugeren i hverdagen
  • Det nye moderne team site og communication sitet er også kommet med i SharePoint 2019, og det samme de nye web parts fra SharePoint Online. Blandt andet er det værd at fremhæve Hero-web parten og det nye nyheds-modul, som gør det lettere at lave en levende forside, brugerne gider at besøge.

Hos Coshare har vi allerede installeret og testet SharePoint 2019 og er klar til at hjælpe jer enten op på SHarePoint 2019 eller i skyen, hvis det er den vej, I vil gå. Giv et kald, så finder vi en dag, hvor vi kan komme og drikke jeres kaffe.