Microsoft Teams med struktur

Microsoft har gjort det let og enkelt at anvende Teams, så man kan komme fra ide til virkelighed på ganske kort tid.

Når man Implementerer Microsoft Teams i forretningen, afgiver man også en del af den kontrol, IT normalt har med rettigheder og navngivning.

Når man opretter et Team som helt almindelig bruger, har man i praksis oprettet en gruppe, hvor man selv kan tilføje medlemmer, som har en e-mail i virksomhedens mail-domæne og en “adresse” i SharePoint.

Microsoft har gjort det let og enkelt at anvende Teams, så man kan komme fra ide til virkelighed på ganske kort tid. Det har også nogle konsekvenser. Mange firmaer oplever en manglende styring af, hvilke Teams, der bliver oprettet, og derfor kan der hurtigt opstå ineffektive arbejdsgange, manglende effektivitet m.m.

Derfor er det vigtigt at have nogle klart definerede rammer og processer for brugen af Teams.

Vi tilbyder, det vi kalder “Microsoft Teams med struktur” – hvor medarbejderne stadig har mulighed for selv at oprette Microsoft Teams; nu gennem en kort godkendelsesprocedure.

 

“Microsoft Teams med struktur” er bygget på SharePoint, PowerApps og Power Automate, og adresserer et sted på SharePoint, hvor man kan anmode om at få et Team.

  • PowerApps bruges til fremstilling af en ansøgnings-formular, hvor formålet registreres, således at man kan navngive teamet efter den ønskede navnestandard
  • PowerAutomate bruges til oprettelse af Teamet (og i nogle tilfælde også nedlæggelsen af Teamet) med det ønskede navn jf. navne-standarden
  • SharePoint anvendes til at opbevare alle data.

Alt i alt giver det en løsning, der dækker et Teams levetid fra oprettelse til nedlæggelse med governance som centralt hovedpunkt.

Kom på kursus i Sharepoint, Office 365...

Har du været på SharePoint kursus i Danmark indenfor de sidste mange år, har du muligvis mødt os. Vi går meget op i uddannelse og uddanner i IT på alle niveauer – fra almindelig bruger til superbrugere og eksperter.

Vi afholder kurser i følgende teknologier:

  • Sharepoint
  • Sharepoint Online
  • Power Platformen (ikke Power BI)
  • Office 365
  • Azure

Kontakt os her, hvis du er interesseret i et firmakursus eller blot nysgerrig på at høre mere.

Kontakt os

Vi har altid tid til en snak – så hvad enten du er kunde eller du mener, at du er vores næste medarbejder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.