Sharepoint

SharePoint er en webbaseret videndelings- og dokumentstyringsportal fra Microsoft.

Det kan benyttes til at konstruere websteder, hvor man kan udveksle oplysninger med andre og samarbejde med andre om dokumenter, samt tilgå specialiserede webdele som f.eks. Intranet, ekstranet m.m. via en browser.

SharePoint skal ikke erstatte den normale filserver, men er et samlingssted for deling af information.

Sharepoint er Coshares vigtigste hjørnesten. Vi er specialister på området og har konsulenter, der har været med helt fra SharePoint 2001. Vi er anerkendt for vores viden på området og har udviklet mange forskellige løsninger indenfor mange brancher. Vi underviser tillige rigtig mange både udviklere og almindelige brugere rundt om i landet.

Når man beslutter sig for at bruge SharePoint i stedet for en anden dokument-platform, er det væsentligt at vurdere, hvilke funktioner det er, SharePoint kan hjælpe med, og hvordan man vil bruge dem.

Vi hjælper helt fra afklarings-fasen og frem til lanceringen, hvor det er væsentligt, at slutbrugerne føler sig trygge ved den nye platform.

Specielt er det SharePoint online, der p.t. har vores bevågenhed – og vi har migreret fra både SharePoint OnPrem, helt almindelige klassiske fil-shares til Google Docs.

Vi har hjulpet kunder med at flytte fra forskellige fil-opbevaringer til SharePoint Online og hjulpet med at få konverteret funktionalitet, så det passer til skyen.

Vi arbejder med både classic og modern design i skyen og kender fordele og begrænsninger ved begge dele.

Kontakt os

Vi har altid tid til en snak – så hvad enten du er kunde eller du mener, at du er vores næste medarbejder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.