SharePoint-Admin-As-A-Service

Få en fast aftale med os om at varetage al jeres Sharepoint (fra vedligeholdelse til brugersupport) – vi er specialister på området!

Om din virksomhed er på on-premise SharePoint, eller I er rykket på SharePoint-Online, så kender du sikkert problemet:

Der er ingen i virksomheden, der rigtigt forstår, hvordan SharePoint virker, og derfor bliver funktionaliteten ikke brugt optimalt. Og serveren kører altid kun på halv kraft, fordi der ikke er nogen, der ved, hvordan man optimerer den.

For at sikre, at I for fuldt udbytte af jeres Sharepoint, kan I leje en Sharepoint konsulent hos os. Vi kalder det Sharepoint Admin-As-A-Service.

I lejer en Sharepoint konsulent, som tager hele ansvaret for, at installationen fungerer optimalt, og samtidig sørger for at assistere brugerne, så de får de bedste muligheder og al den hjælp, de har brug for. Din Sharepoint konsulent er desuden ansvarlig for, at Sharepoint installationen har så høj oppetid som muligt.

Vi aftaler nogle faste dage, hvor vi er til stede on-site hos jer, og sikrer kommunikation med IT-afdelingen og et tids-rum til support for brugerne. Disse dage suppleres med en eller flere dage off-site, hvor vi remote sikrer, at alle services og servere har det, som de skal. Alt i alt tager vi ejerskab for serverne – og eventuelt også de applikationer, I har kørende på jeres SharePoint-farm.

Med SharePoint Online er der naturligvis ikke helt samme behov for overvågning af servere, da det er det, man betaler Microsoft for. Men har man behov for en support-funktion til brugere, er tilbuddet også gældende til SharePoint Online kunder.Hvordan kan aftalen se ud?
Herunder er et forslag til, hvordan en løsning kunne se ud – men vi vil langt hellere tage udgangspunkt i jeres behov – så I er velkomne til at kontakte os, så finder vi den løsning, I har brug for.

Løsningen kan indeholde følgende:

  • En dag om ugen on-site hos virksomheden er vi til rådighed for brugerne til eventuelle spørgsmål og dag-til-dag problemer
  • To dage om måneden for at sikre, at jeres SharePoint-server er optimalt konfigureret, og at alle services fungerer, som de skal, og rapporterer tilbage om serverens tilstand.
  • 5 månedlige opkald til kontakt-konsulenten med spørgsmål
  • Kvartals-møde med rådgivning om yderligere konfigurationer m.m.

Ekstra services

  • Ekstra support-spørgsmål
  • Overvågning af serverne

Migrering

Når I skal migrere indhold til SharePoint er der mange ting, I skal tage højde for.

Vælger I at tage Coshare med på rejsen, hjælper vi med de væsentligste spørgsmål:

  • Hvor skal der migreres fra og til?
  • Hvor meget data er der tale om?
  • Er der noget, der potentielt kan give problemer i migreringen?

Vi har naturligvis også fokus på, at I har så lidt nede-tid som overhovedet muligt, mens vi migrerer.

Leverandørportal

En leverandørportal kan give sikkerhed for, at alle godkendelser er på plads, inden man benytter en ny leverandør.

Den holder styr på hvilke juridiske som finansielle krav leverandøren skal efterleve for at opnå godkendelse. Portalen kan f.eks. baseres på SharePoint Online og Azure-teknologier.

Dokumenthåndtering

Når man beslutter sig for at bruge SharePoint i stedet for en anden dokument-platform, er det væsentligt at vurdere, hvilke funktioner det er, SharePoint kan hjælpe med, og hvordan man vil bruge dem.

Vi hjælper helt fra afklarings-fasen og frem til lanceringen, hvor det er væsentligt, at slutbrugerne føler sig trygge ved den nye platform.

Specielt er det SharePoint online, der p.t. har vores bevågenhed – og vi har migreret fra både SharePoint OnPrem, helt almindelige klassiske fil-shares til Google Docs.

Vi har hjulpet kunder med at flytte fra forskellige fil-opbevaringer til SharePoint Online og hjulpet med at få konverteret funktionalitet, så det passer til skyen.

Vi arbejder med både classic og modern design i skyen og kender fordele og begrænsninger ved begge dele.

Uddannelse

Bliv en haj til Office 365og sharepoint

Hos Coshare har vi mange års erfaring i at uddanne medarbejdere i Office 365 og SharePoint. Vi underviser i alt fra begynder-niveau til ekspert-niveau og også en række special-tilrettede SharePoint-kurser.

Kontakt os

Vi har altid tid til en snak – så hvad enten du er kunde eller du mener, at du er vores næste medarbejder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.